Bemutatkozás - Süni csoport

III. éve járó 5-6 éves gyermekek csoportja

 

Szúrós hangulatban ébredtem ma reggel, s körülvettem magam sok kis süngyerekkel.

Szúrós tüskéiket néha-néha érzem, s vele szeretetük újra felidézem.

Mert fájhat a tüske, ha szívünket szúrja, de a szeretettől peng a szívünk húrja, s minden pendülését viszonozni édes, s mikor legjobban fáj, akkor esedékes!”

 

Eleven, vidám, nyüzsgő csoport vagyunk 28 süncsemetével. Gyermekeinkre jellemző az egymás iránti szeretet és elfogadás. Az immáron megújult komfortos, modern épületben csoportunk világos, családias, vidám légkörű, amit esztétikus díszekkel teszünk még hangulatosabbá.

Gyakran sétálunk közvetlen környezetünkben a Nagyerdőn, ahol a számunkra kedves „Rönkös réten” számtalan élményt szerzünk. Sétáink alkalmával a gyermekeink megismerkedhetnek az erdő élővilágával, természeti adottságaival, és az évszakok alkotta csodákkal.

A közös ünnepek, (Születés- és Névnapok, Mikulás, Advent, Húsvét, Anyák napja stb.) a vidám hangulatú családi délutánok (Szüreti mulatság, Luca napi vásár, Mézeskalácssütés) és a gyermekprogramok (Farsang, Kirándulás, Gyereknap stb.) alkalmával pozitívan formálódik gyermekcsoportunk, ahol maradandó élményeket szereznek.

Tartalmas, színes, élménygazdag minden napokra törekszünk, ahol a gyerekek érdeklődésüknek, képességeiknek megfelelően próbálhatják ki magukat és vehetnek részt a sokrétű játékos tevékenységekben.